Wait, what? Gigi Hadid zit in déze bekende Netflix-serie

Was jou dit al opgevallen?

Het tweede seizoen van Never Have I Ever staat sinds vorige week eindelijk op Netflix. Grote kans dus dat jij al bent begonnen met bingen. Maar is het je ook opgevallen dat er een nieuwe voice-over te horen is? Dit is namelijk niemand minder dan Gigi Hadid.

Voice-over

In het eerste seizoen van Never Have I Ever was Chrissy Teigen te horen als voice-over van Paxton. Echter besloot Chrissy in juni om daarmee te stoppen, nadat ze kritiek over zich heen kreeg op social media.

Gigi Hadid heeft haar rol dus overgenomen en is vanaf aflevering drie in het tweede seizoen te horen. Dat maakte het topmodel vorige week bekend op Instagram. “Had the BEST time getting to narrate a new episode of Never Have I Ever — I got your back, Pax! Check out Season 2“, aldus Gigi.

Verhaal

In het eerste seizoen van Never Have I Ever zoende de Indiaas-Amerikaanse tiener Devi met Ben, wat ervoor zorgde dat ze plots niet één, maar twee vriendjes had. Want eh, natuurlijk is Paxton ook nog in the picture. Samen met haar twee besties probeert ze uit te zoeken of ze voor Ben of Paxton moet kiezen. Of gaat ze stiekem toch voor allebei?

Ondertussen moet Devi ook nog eens dealen met de dagelijkse druk van de middelbare school én komt er een nieuw meisje in haar klas. Wij hebben er zin in.

Benieuwd naar het tweede seizoen? Bekijk hieronder de trailer.

Bron: Teenmag | Beeld: Brunopress, Instagram, YouTube

Laatste nieuws