Marco Borsato doet boekje open over Anouk

De geruchtenmolen draait op volle toeren. Het zou namelijk niet boteren tussen Marco Borsato en zijn The Voice-collega A...

Lees ook

De geruchtenmolen draait op volle toeren. Het zou namelijk niet boteren tussen Marco Borsato en zijn The Voice-collega Anouk. Boze tongen beweren zelfs dat de blondine de reden was achter het vertrek van Marco bij The VoiceDe zanger was woensdagochtend te gast bij 100% NL en deed daar een boekje open over de hele situatie.

Wrijving

Er werd gevraagd aan Marco of er wrijving is tussen hem en Anouk. “Wat je constateert is het feit dat Anouk, Anouk is. Van Anouk weet je het; die is vooral bezig met Anouk. Die is niet bezig met de omgeving en dat respecteer ik. Als zij niet met me wil praten, dan praten we niet”, antwoordt hij. “Ik ben altijd, en nog steeds, bereid om er meer energie in te steken, maar it takes two to tango.”

Anouk gaf eerder deze maand in het AD aan dat er inderdaad niet veel contact is tussen de twee. “We zien elkaar bij de besprekingen, zeggen elkaar vriendelijk gedag. Meer niet. Het is respectvol, maar we hebben weinig gespreksstof buiten het programma.”

Lees ook: De ruzie tussen Anouk en Trijntje loopt hoog op

Beeld: Hollandse Hoogte, Bron: Show.nl

Laatste nieuws

Zie ook