Fat Tony is nu een súper heet model

Anthony Charles Oakley kampte vroeger flink met overgewicht en werd jarenlang 'fat Tony' genoemd. Maar, nu herken je hem...
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Fat Tony is nu een súper heet model

Anthony Charles Oakley kampte vroeger flink met overgewicht en werd jarenlang 'fat Tony' genoemd. Maar, nu herken je hem níet meer terug.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Transformatie

Anthony werd op jonge leeftijd al gepest met zijn overgewicht, zo vertelt hij aan The Mirror: "Ik werd met gym altijd als laatste gekozen en ik was nooit populair bij de meisjes. Ik werd altijd 'fat Tony' genoemd, omdat ik zoveel vetrollen had. Vanwege zijn overgewicht werd hij onwijs gepest op school: "Ik was niet alleen dik, ook was ik anders dan de rest. Ik had alles in me om gepest te worden."

Maar toen Anthony op zijn 17e het roer besloot om te gooien, veranderde zijn leven drastisch. Hij dook de sportschool in en werd fanatiek met gewichten. Zelfs zo fanatiek dat hij nu een fitness model is en meedoet aan bodybuild wedstrijden."Ik train nu iedere dag, behalve in het weekend. Mijn voeding is gezond, zo eet ik veel proteïne en koolhydraten met veel groenten." Wát een transformatie!

Zie ook: Het was afvallen of doodgaan

got that craaaazy pump @blackstonelabs Dust V2 and hype is next level shit @musclerage #bodybuilding #teenbodybuilding #17

Een foto die is geplaatst door Anthony Charles Oakley (@anthonycjoakley) op

Bron: The Mirror, Beeld: Instagram

 

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');