Déze 4 geheimen zorgen voor een gelukkige relatie

Voor ieder persoon is geluk weer anders, maar we kunnen het er allemaal wel over eens zijn dat verliefd zijn of het hebb...

Lees ook

Voor ieder persoon is geluk weer anders, maar we kunnen het er allemaal wel over eens zijn dat verliefd zijn of het hebben van een relatie je erg gelukkig maakt. En om je relatie zo gelukkig mogelijk te houden, moet je déze vier geheimen zo goed mogelijk toepassen.

1. Communiceer met elkaar
Volgens onderzoek van Brigham Young University is het echt veel beter om in het echt met elkaar ruzie te maken dan via whatsapp. Heb je dus ruzie via je telefoon? Spreek het later uit als jullie elkaar in het echt zien. Ook is het belangrijk om niet altijd het laatste woord te willen hebben. En voor ons vrouwen kan dit nog wel eens lastig zijn, hihi.

2. Wordt geen saai koppel
Op de bank hangen samen is natuurlijk hartstikke leuk, maar het is ook belangrijk om samen leuke dingen te doen. Ga naar de film of lekker uiteten, ook samen een boswandeling maken is prima. Verschillende onderzoeken hebben uitgewezen dat samen lachen wonderen doet voor je relatie.

3. Steun elkaar
 De site Happy Daily meldt dat koppels die trots zijn op elkaar en successen samen vieren, veel gelukkiger zijn in hun relaties. Wees dus super trots op je partner, al heeft hij voor het eerst de afwas uit zichzelf gedaan.

4. Stop met uitstellen
Hoe vaak hebben jullie wel niet tegen elkaar gezegd: ‘Doen we morgen wel.’ Stop hiermee, nu. Uit onderzoek van David Blanchflower en Andrew Oswald is gebleken dat koppels die één keer in de week seks hadden veel gelukkiger waren dan de koppels die één keer in de maand seks hadden.

Zie ook: Ban dit woord nu uit je relatie!

Bron: PopSugar, Beeld: iStock

Laatste nieuws

Zie ook