9 Soorten mensen die je beter kunt ontvrienden op Facebook

Honderden vakantiefoto's of mensen die alles (maar dan ook écht alles!) delen via Facebook... Sommige vrienden zijn in h...

Honderden vakantiefoto’s of mensen die alles (maar dan ook écht alles!) delen via Facebook… Sommige vrienden zijn in het echt een stuk leuker dan op je tijdlijn! Daarom: 15 soorten mensen die je beter kunt ontvrienden op Facebook:

1) De filter-queen
Een foto zonder filter kom je niet tegen op haar tijdlijn en wanneer je haar in real life tegen het lijf loopt, moet je twee keer kijken voor je haar herkent.

2) De ‘liker’
‘Alles wat je langskomt op Facebook is een like waard’, dat is het motto van dit soort Facebookgebruikers. Enne, daar wordt je zelf niet altijd even blij van.

3) De ‘alles wat ik meemaak, post ik op Facebook’-vriend
Van een dagje weg tot een bezoekje aan het toilet… Dit type Facebook-vriend deelt alles (maar dan ook alles!) en simpel gezegd: sommige dingen willen we liever niet weten…

via GIPHY

4) De health-freak
Dagen in de sportschool, foto’s van glutenvrije maaltijden en kiekjes van een afgetraind lichaam…. En dat allemaal terwijl jij een Netflix & chill-avondje hebt ingepland en je bed overladen wordt door ongezonde snacks.

5) De ‘quoter’
Van ‘pluk de dag’ tot ‘do it with passion or not at all’… Als je een dosis aan inspiratie nodig hebt, neem je wel een kijkje op Tumblr of Pinterest.

6) Miss depressief
Deze Facebook-vriend heeft een hekel aan maandagen, school, werk en eigenlijk vrijwel al het andere wat het leven te bieden heeft. En zo’n portie negativiteit kun jij absoluut niet op je timeline gebruiken!

via GIPHY

7) De ‘opschepper’
Het tegenovergestelde van ‘Miss depressief‘ is de ‘opschepper’. Alles wat zij deelt via Facebook is geweldig en vooral ook héél duur… Iets wat ons eigenlijk niets kan schelen.

8) De newlyweds
Ze zijn net getrouwd, dol op elkaar en willen dat héél de wereld dat weet.

9) De ’tagger’
Wanneer je een melding krijgt van een Facebookvriend als de ’tagger’, weet je één ding zeker: je moet zo snel mogelijk de tags verwijderen want de kans is groot dat er weer een hele oncharmante foto van jou tussen staat.

Lees ook: De nieuwe Facebook functie heeft alles met je ex te maken

Bron: Metro.co.uk, Beeld: Istock, Giphy

Laatste nieuws