‘Justin Biebers trio loopt uit op drama’

De Biebs heeft het maar druk met de vrouwen: zo is zijn ex zwanger, heeft-ie onlangs zijn droomvrouw gevonden en geeft-i...

Lees ook

De Biebs heeft het maar druk met de vrouwen: zo is zijn ex zwanger, heeft-ie onlangs zijn droomvrouw gevonden en geeft-ie tussendoor ook nog eens een serenade aan Selena Gomez. Maar alsof dat niet genoeg is, doet model Laura Carter nog een duit in het zakje.

Truth or dare

Het 30-jarige model claimt namelijk dat zij en nog een lucky lady de lakens heeft gedeeld met Justin. Het avontuurtje zou een week geleden plaatsgevonden hebben in een hotel in Londen. Justin was daar voor het Jingle Bell Ball en zou na zijn  optreden flink de bloemetjes hebben buitengezet. Met zijn entourage dook hij het Londense nachtleven in en ontmoette daar Laura. Hij vroeg haar mee te gaan naar zijn hotelkamer. “Er was overal drank”, zegt Laura in The Sun. “Er waren nog vier andere jongens en een groep van tien vrouwen.” De vrouw zegt dat Justin de groep voorstelde om het spelletje truth or dare te spelen.

Justin nam, zo vertelt Laura, na het spel een van de meisjes mee naar een aparte kamer. Hij kwam twintig minuten later terug en had alleen nog maar zijn boxershort aan. Justin zou vervolgens Laura’s hand hebben gepakt en haar hebben meegenomen naar de andere kamer, waar het meisje in lingerie op bed lag. Justin, Laura en het meisje zouden vervolgens seks met elkaar hebben gehad.  De seks met Bieber was “geweldig” en de onlangs uitgelekte naaktfoto’s van de zanger doen “hem absoluut geen recht”, jubelde Laura aan The Sun. 

Drama

Het avontuurtje eindigde in een drama, want het meisje rende plots de kamer uit omdat ze vond dat Justin weinig oog had voor haar. Zij kreeg een zenuwinzinking en belde vervolgens de politie. Er is geen fotografisch bewijs dat Carter inderdaad de avond door heeft gebracht met Justin. Het model beweert namelijk dat ze haar telefoon bij binnenkomst aan één van de beveiligers moest afgeven. Dus of haar verhaal klopt laten we maar even in het midden.

 

Got me my Cheshire cat grin today

Een foto die is geplaatst door L A U R A C A R T E R (@misslauracarter) op

Beeld: Getty, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook