Lauren Verster is weer verliefd!

Haar breuk met Jort Kelder werd lang en breed uitgemeten in de pers. Nu blijkt Lauren Verster alweer een nieuwe liefde t...

Lees ook

Haar breuk met Jort Kelder werd lang en breed uitgemeten in de pers. Nu blijkt Lauren Verster alweer een nieuwe liefde te hebben en daar is ze héél gelukkig mee.

Van de een

Toen tijdschrift Privé afgelopen zomer schreef dat Jort en Lauren al maanden niet meer samen onder één dak woonden, draaide de geruchtenmolen overuren. Was dit sterrenkoppel voorgoed verleden tijd? Na weken van speculaties bracht Lauren in oktober het hoge woord naar buiten: Jort en zij waren inderdaad uit elkaar.

Naar de ander

Nu, slechts twee maanden later, geeft Lauren aan opnieuw verliefd te zijn geworden. In gesprek met Gerard Ekdom op Radio 2 maakte ze het heugelijke nieuws bekend: “Ik ben verliefd. De wijze les in het leven: je gooit de ene deur dicht en dan gaat de andere open. Ik ben er heel gelukkig mee.” Wie haar nieuwe vriend is, wil Lauren niet vertellen. Wel zegt ze dat hij geen bekende Nederlander is. Wij zijn benieuwd!

Lees ook: Jort en Lauren zijn uit elkaar

Laatste nieuws

Zie ook