Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Komen z...

Lees ook

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Komen ze:

Amara Onwuka winnares Expeditie Robinson 2015
Amara Onwuka is heel erg trots op de titel Robinson 2015. Dat vertelde ze donderdagavond bij RTL Late Night. “Ik vind het een prachtig programma om naar te kijken”, zegt de RTL-weervrouw. Donderdagavond werd bekend dat Amara zich de winnaar van dit seizoen van Expeditie Robinson mag noemen.

Onwuka geeft toe dat ze soms misschien ook wel wat geluk heeft gehad. “Er zit ook een toevalsfactor in, maar ik ben natuurlijk gewoon heel erg trots.” Amara zat 32 dagen op het eiland, ze won de finale van Oscar Aerts en Anna Speller. Wat ze wint? “Bovenal de eer en volgens mij ook een aardige geldsom”, zegt ze lachend.

Caitlyn Jenner meest fascinerende persoon van 2015
Caitlyn Jenner was in 2015 de meest fascinerende persoon volgens televisiehost Barbara Walters. Dat maakte Walters donderdagavond bekend tijdens haar jaarlijkse show op ABC, Barbara Walters Presents: The 10 Most Fascinating People.

Caitlyn, bekend als voormalig atleet, stiefvader van Kim Kardashian en realityster, heette aan het begin van het jaar nog Bruce. Ze maakte gedurende 2015 voor het oog van de camera’s een transformatie tot vrouw. Ze won de prijs o.a. van Bradley Cooper, Amy Schumer en Donna Karan.

Rita Ora voelt zich onderdrukt door Jay Z
Rita Ora wil van haar platencontract met Jay Z’s label Roc Nation af. De zangeres heeft daarom een rechtszaak ingediend, meldt The Wrap.

Rita tekende in 2008 bij het label, toen ze 18 jaar was. Volgens haar is Jay Z’s aandacht voor haar de afgelopen jaren behoorlijk afgenomen, omdat zijn focus bij andere activiteiten als sportmanagement en de streamingservice Tidel ligt. Ook noemt ze haar contract ‘onderdrukkend’, omdat Roc Nation het grootste deel van de winst uit Rita’s albumverkoop krijgt en daarnaast een aanzienlijk aandeel van haar overige verdiensten uit concerten, acteerklussen en sponsordeals.

Door het gebrek aan steun van Roc Nation heeft ze zelf voor de kosten van televisieoptredens en videoprojecten moeten opdraaien. Ze gelooft dat de voorwaarden verantwoordelijk zijn voor het feit dat ze in zeven jaar tijd maar één album heeft kunnen opnemen.

Lees ook: Hollywood Breakfast 17 december

Bron: BuzzE, Beeld: Hollandse-Hoogte

Laatste nieuws

Zie ook