Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Komen z...

Lees ook

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Komen ze:

Dit Friends-koppel is ook een stelletje in real life

Courteney Cox en Matthew Perry zouden aan het daten zijn. En de twee kennen we beter als Monica en Chandler uit Friends. Daar waren ze een stel, maar dus nu in real life ook.  Tenminste, als we de Amerikaanse media mogen geloven! De twee zouden flink aan het daten zijn en ze kunnen het heel goed met elkaar vinden. Ze zouden niet te hard van stapel willen lopen, maar bronnen melden dat het toch echt al goed ‘aan’ is tussen de twee.

John de Mol: Anouk moet zeggen wat ze wil

Anouk mag als coach in The Voice alles zeggen wat ze wil in de live-uitzendingen. Dat heeft Voice-bedenker John de Mol gezegd tegen RTL Boulevard. “Anouk is ‘what you see is what you get'”, zegt De Mol. “Ze windt er geen doekjes om en ze zegt wat ze vindt.” Dat is volgens John ook precies de bedoeling. “Of het nou negatief of positief is; dat is aan haar.”

Toen de liveshows van The Voice begonnen, vroegen veel mensen zich af hoe Anouk zich zou gedragen. “Ik vind het leuk dat iedereen het spannend vindt wat zij gaat zeggen. Ze is een puur mens, rauw, recht voor z’n raap.”

Anouk is niet het enige nieuwe gezicht bij dit seizoen van het talentenprogramma. Ook Sanne Hans, beter bekend als Miss Montreal, is nieuw als coach. “Ik had Sanne precies zo ingeschat als dat ze is. Ze is gewoon een ontzettend leuk en lekker mens. Ze flapt alles eruit”, aldus John.

Nieuwe leventje bevalt K3-meiden prima

Sinds Hanne, Marthe en Klaasje begin november werden gekozen als het nieuwe K3 is hun leven compleet veranderd. De constante aandacht was best wel even wennen, vertellen de drie zangeressen in een interview met BuzzE. Toch missen ze hun oude leventje niet.

Het eerste album van de nieuwe K3 ligt sinds vrijdag in de schappen. ‘10.000 luchtballonnen’ is een dubbel-cd met twaalf oude hits die zij opnieuw hebben ingezongen en twaalf nieuwe nummers. De plaat is nu al een commercieel succes: nog voor de lancering werden al ruim 140.000 exemplaren besteld en ook de verkoop gaat hard. 10.000 luchtballonnen zou in België zelfs sneller de winkels uit vliegen dan ‘25’ van Adele. De eerste platina platen zijn in beide lage landen al ruimschoots in de pocket.

Die cijfers zijn zeker niet verkeerd voor drie nieuwe gezichten in de muziekwereld. De K3-meiden kunnen het zelf allemaal nauwelijks geloven. “Het is onwerkelijk, Adele is al zo lang een absolute wereldster en wij zijn nog maar net bezig”, zegt Marthe.

De release van 10.000 luchtballonnen is een mooi moment om de balans op te maken. Hoe bevalt het leven als K3-meisje? Uitstekend, zo blijkt. Vervelend vindt het trio de roem allerminst. Het voelt elke keer weer goed om kinderen blij te maken en als er onverhoopt toch iets vervelends gebeurt, staat manager en ex-K3-lid Kristel Verbeke voor hen klaar.

Beeld: Getty, Hollandse-Hoogte

Laatste nieuws

Zie ook