André Hazes Jr. geschrokken na drama in Vegas

André Hazes Jr. en zijn Monique hebben ontzettend genoten van hun vakantie in Las Vegas. Geen huwelijk, wel een onverget...

Lees ook

André Hazes Jr. en zijn Monique hebben ontzettend genoten van hun vakantie in Las Vegas. Geen huwelijk, wel een onvergetelijke reis. Gelukkig is het stel nét op tijd naar huis gegaan.

Kippenvel

Een halve dag geleden postte de zanger nog een verdrietig kiekje vanaf het vliegveld in Las Vegas. Want hij en Monique wilden absoluut nog niet naar huis. Een paar uur daarna veranderde dat gevoel. In het centrum van Las Vegas reed een vrouw met haar auto in op een groep mensen, met één dode en 37 gewonden als gevolg.

Op Instagram heeft Dré zojuist het nieuwsbericht gedeeld en schrijft daarbij: “1 persoon overleden en 37 andere geschept… Op de plek waar wij elke avond liepen. Op de dag dat wij weggingen… Kippenvel.” Zijn fans reageren ook allemaal geschokt, want het had zomaar heel anders af kunnen lopen. “Jij hebt een engeltje op je schouder”, luidt één van de reacties.

Lees ook: Monique post pikant kiekje van Dré

Dag fijn land. Fijne plek.

Een foto die is geplaatst door Andre Hazes Jr (@andrehazesjr) op

1 persoon overleden en 37 andere geschept… Op de plek waar wij elke avond liepen. Op de dag dat wij weg gingen… Kippenvel…

Een foto die is geplaatst door Andre Hazes Jr (@andrehazesjr) op

Beeld: Instagram, Hollandse-Hoogte

Laatste nieuws

Zie ook