De Kardashian Kompilatie

De Kardashians en Jenners: either you love ‘em or you hate ‘em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan hale...

Lees ook

De Kardashians en Jenners: either you love ‘em or you hate ‘em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan halen, wil je altijd weten wat ze weer hebben uitgevreten. Want ja, er is altijd wel wat aan de hand in Kardashian-land. Daarom de dagelijkse Kardashian Kompilatie!

Kim verkoopt ongedragen kleding van North op eBay

Van custome made Balmain-jasjes tot aan ballerina tutu’s, North West krijgt het allemaal opgestuurd door bevriende designers van mama en papa. Elke dag liggen er wel weer pakketjes op de stoep bij Huize Kardashian-West. Maar met de strenge dresscode van papa Kanye (géén vrolijke kleuren, alleen effengekleurde zwart en nudes-outfits) is lang niet alles goed genoeg voor de kleine prima donna. En dus verkoopt mama Kim de ‘afdankertjes’ op eBay. Say whuuut? Ja, het is echt waar. Op eBay verkoopt Kim een geel-grijze spencer die ze opgestuurd kreeg voor haar dochtertje. Nog erger: de kaartjes hangen er nog aan!  Het moge duidelijk zijn: North heeft een reputatie hoog te houden.

Kim ‘breaks’ de Apple Store

Blijkbaar was jij niet de enige die de nieuwe app van Kim Kardashian wilde hebben. Door de grote stroom downloaders is de Apple Store gister zelfs even gecrasht! De nieuwe app, die te downloaden is voor €1,99 (ka-ching!) werd in korte tijd zo veel gedownload, dat Apple het even niet aan kon. Maar dan heb je ook wat: ruim 250 stickers die je voortaan in je chatberichten kunt gebruiken. Ze worden dus niet aan andere emoji toegevoegd, zoals veel mensen verwachtten. De kimoji’s lijken meer op stickers die je kunt versturen in chat-apps door ze te kopiëren en in het chatvenster te plakken. Precies dat is dan ook de reden dat het negatieve reacties regende in de App Store, want de werking van de app zou ver te zoeken zijn. Je weet, de Kardashians verkiezen nou eenmaal kwaliteit boven kwantiteit.

Ok! We’re back! Everything is fixed! I’m so sorry guys! Thank you for being patient. Get KIMOJI now in the App Store!

A photo posted by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Fans bezorgd om ‘magere’ Kourtney

Na de breuk met Scott werd al vrij snel duidelijk dat Kourtney haar levensstijl rigoureus omgooide: haar transformatie tot fit girl bleek haar zoete wraak. Met als gevolg dat haar timeline volstroomde van kiekjes in de gym en haar nieuwe fitbody in bikini. Want Kourtney is trots en dat mag de hele wereld weten. Maar gaat ze niet te ver? Door nieuwe kiekjes te plaatsen, maken haar fans zich zorgen. Kourtney, moeder van 3 kids, lijkt steeds dunner te worden en zelf nota bene een kindfiguur te krijgen. Oei, is ze te fanatiek?

in St. Barts #tonight #KUWTK

A photo posted by Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) on

Lees hier de Kardashian Kompilatie van maandag 21 december

Beeld: KUWTK, eBay, OK Weekly

Laatste nieuws

Zie ook