Grazia’s Weekendtips

Nog niks gepland dit weekend, maar wil je wel graag de deur uit? Grazia tipt de leukste to-do’s voor het weekend. Van fe...

Lees ook

Nog niks gepland dit weekend, maar wil je wel graag de deur uit? Grazia tipt de leukste to-do’s voor het weekend. Van festivals, feesten en markten tot shopadressen, een must-see lunchtentje of film- en boekentip. Dit is er te doen in het weekend van zaterdag 26 december en zondag 27 december.

Sfeer proeven op Utrecht Centraal

Heb jij tijdens Kerst he-le-maal niets te doen? Ga dan even een kopje koffie drinken op Utrecht Centraal en geniet van de reizigers die hun trein moeten halen. Op de eerste verdieping van het station zijn namelijk drie nieuwe horecagelegenheden geopend waar je van ontbijt tot borrel terecht kunt. Zin in een kop koffie? Ga dan naar ’t Koffiehuis. Trek in een diner? Dan is het Italiaanse slow food restaurant Bistro de place to be. Borrelen doen we bij Bar Centraal.

Waar: Utrecht Centraal
Wanneer: vanaf nu geopend

Chillen bij Hangar

Amsterdam is een nieuwe parel rijker, want daar heeft Hangar namelijk haar deuren geopend. Dit restaurant belooft een bijzondere beleving, want je dineert in een omgebouwde loods. Deze loods ligt aan het water en is gebouwd van vintage groene golfplaten. Het warme interieur en de Zuid-Europese gerechten passen perfect bij de rauwe industriële omgeving. Nog op zoek naar een plekje voor je kerstdiner? Dit is je place to be!

Waar: Aambeeldstraat 36
Wanneer: vanaf nu geopend

Magische kerst in Maastricht

Vind jij het jammer dat kerst maar twee dagen duurt? Spring dan snel in de auto en rij naar het zonnige Maastricht! Deze stad is tot en met 29 december omgebouwd tot een magisch winterwonderland, waarbij je gegarandeerd nog wat langer in de kerstsferen blijft. Een gezellig dagje uit!

Waar: Vrijthof Maastricht
Wanneer: Elke dag t/m 29 december

Laatste nieuws

Zie ook