Jongetje in jurk naar bruiloft moeder

Op bruiloften geldt een gouden, ongeschreven regel: niemand mag er mooier uitzien dan de bruid. Toch maakte deze bruid é...

Lees ook

Op bruiloften geldt een gouden, ongeschreven regel: niemand mag er mooier uitzien dan de bruid. Toch maakte deze bruid één uitzondering, en wel voor haar zoontje. Hij droeg een matchende jurk op haar bruiloft.

Geen jurk

Toen Lulu en haar man Alex gingen trouwen, beloofde dit ook voor hun vijfjarige zoontje Max een grote dag te worden. Hij mocht namelijk een outfit uitkiezen voor de bruiloft van zijn ouders. Nu zou je denken, een vijfjarig jongetje gaat vast voor een stoere tuxedo á la James Bond, maar niets bleek minder waar. Max wilde een jurk.

Net als mama

Sterker nog, hij wilde “net zo’n mooie roze jurk als mama”. Zijn mama Lulu vertelt: “Hij danste in het rond en zei: ‘Ik wil ook een grote roze jurk voor de bruiloft!’ Ik vroeg nog: ‘Weet je het zeker? Wil je niet een klein, stoer pak?’ Maar nee, hij was zeker van zijn zaak.”

“De bloemenkrans staat hem prachtig”

Aangezien vijfjarige kiddo’s om het uur van mening veranderen, besloot Lulu een tijd later nog een keer aan Max te vragen wat hij wilde dragen. Max wist het zeker: hij wilde de jurk aan. “Ik heb een paar outfits met hem bekeken, zowel de jurkjes als pakken. Uiteindelijk koos hij voor deze roze jurk. En we moeten toegeven; de jurk en bloemenkrans staan hem fantastisch”, vertelt de trotse moeder.

“Our son has lots of varied interests so when he asked for months on end to wear a dress just like mommas to the wedding…

Posted by Rock ’n Roll Bride on donderdag 17 december 2015

Bron: Elite Daily, beeld: Facebook, Sanoma beeldbank

Laatste nieuws

Zie ook