De Kardashian Kompilatie

De Kardashians: you hate ‘em or you love ‘em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan halen, wil je altijd w...

Lees ook

De Kardashians: you hate ‘em or you love ‘em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan halen, wil je altijd weten wat ze weer hebben uitgevreten. Want ja, er is altijd wel wat aan de hand in Kardashian-land. Daarom Kardashian Kompilatie!

‘Politie waarschuwt Kylie voor inbrekers’

Kylie Jenner moet minder foto’s van haar huis en haar bezittingen delen via social media. Dat heeft de politie de realityster aangeraden, weet TMZ. Volgens de politie zorgen de plaatjes voor een soort plattegrond van haar huis waar inbrekers baat bij kunnen hebben. De foto’s die Kylie met haar volgers deelt, laten zien dat ze veel luxe en dure spullen in huis heeft. De politie zou hebben gezegd dat de plaatjes een soort uitnodiging voor inbrekers zijn.

De politie zou zich ook zorgen maken vanwege een psychiatrisch patiënt die al tien keer heeft geprobeerd om het huis van Kylie binnen te komen. Hij zit momenteel vast, maar komt binnen afzienbare tijd vrij. Agenten hebben Kylie aangeraden om op dat moment gelijk een straatverbod tegen hem aan te vragen.

Kris Jenner breekt vakantie af voor zieke Rob

Kris Jenner heeft haar vakantie op St. Barts afgebroken om bij haar zieke zoon te kunnen zijn. De zestigjarige moeder was met haar vriend Corey Gamble naar de Cariben gegaan, nadat ze met familie kerst had gevierd in Californië, weet People Magazine. Toen Rob Kardashian met spoed naar het ziekenhuis werd gebracht, kreeg de realityster te horen dat hij diabetes heeft. Inmiddels is de broer van Kim, Khloé en Kourtney weer thuis. De diagnose zou Rob wakker hebben geschud en nu zou hij het nieuwe jaar gezond willen beginnen.

Rob was tot 2014 regelmatig te zien in de realityshow Keeping Up with the Kardashians. Sindsdien heeft hij zich teruggetrokken uit de schijnwerpers. Hij is behoorlijk aangekomen en zou met depressies kampen.

Caitlyn Jenner schikt met Prius-bestuurder

Caitlyn Jenner heeft een schikking bereikt met een van de automobilisten die betrokken was bij het door haar veroorzaakte auto-ongeluk in februari. Dat meldt TMZ.

Caitlyn reed op een snelweg in Los Angeles met haar Escalade eerst tegen een Lexus aan, waardoor die op een Hummer op de andere weghelft klapte. De bestuurder van de Lexus, Kim Howe, kwam te overlijden. Vervolgens botste de realityster, die toen nog Bruce heette, op een Prius.

De bestuurder van de Prius raakte gewond bij de crash en haar auto was flink gehavend. Met deze vrouw heeft de 66-jarige Jenner nu geschikt. Anonieme bronnen zeggen tegen TMZ dat haar verzekeringsmaatschappij de schade heeft vergoed. Ze hoefde zelf niks te betalen.

Caitlyn wordt niet vervolgd voor het dodelijke ongeval, omdat er geen sprake was van crimineel gedrag. Wel lopen er nog twee rechtszaken tegen haar. De bestuurder en passagiers van de Hummer en de twee stiefkinderen van Howe hebben de voormalige atleet aangeklaagd.

‘Kendall Jenner op vakantie met Harry Styles’

Kendall Jenner heeft het wel erg gezellig met haar ex Harry Styles. Volgens E! News vieren de twee samen vakantie op het Caribische eiland Anguilla en is de romance weer opgebloeid.

De twee werden dinsdag op de foto gezet in een restaurant. Ook een bezoekster meldde op Twitter dat het duo een tafeltje verderop zat te eten. De reis zorgt ervoor dat de geruchtenmachine weer volop draait over een vermeende reünie van de jonge sterren. Maandenlang werden de One Direction-zanger en het model intiem gespot, maar zelf hebben ze nooit toegegeven dat ze ook daadwerkelijk een relatie hadden.

Kourtney en Scott kibbelen over NYE-plannen

Scott Disick en Kourtney Kardashian sluiten het jaar in stijl af, namelijk ruziënd. De twee hebben onenigheid over de plannen van Scott om het nieuwe jaar in te luiden met een groot feest in een nachtclub in Las Vegas. Volgens bronnen vindt zijn ex een wilde nacht in Sin City geen goed idee, schrijft New York Daily News donderdag.

Scott probeert zijn imago van feestbeest op te poetsen en van de alcohol af te blijven in de hoop Kourtney terug te winnen. De twee, die samen drie kinderen hebben, gingen in juli na een relatie van negen jaar uit elkaar. Kourtney zou het feest in Las Vegas een verkeerd signaal vinden voor iemand die zijn leven weer op orde probeert te krijgen.

Zelf ziet Scott het feest als een welkome bron van inkomsten. De moeder van Kourtney, Kris Jenner, is het volgens insiders met hem eens. Hij kan het geld dat hij met de fuif verdient goed gebruiken, meent zij. Ook zou Disick, die in oktober nog bij een afkickkliniek incheckte vanwege zijn alcoholprobleem, beloofd hebben niet te drinken. Maar Kourtney weigert dit te geloven. Ze wil dat de vader van haar kinderen ander werk zoekt en niet meer als organisator van feesten in nachtclubs hoeft rond te hangen.

Beeld: Getty, Instagram, E!

Laatste nieuws

Zie ook