Tim Douwsma is weer single

We hadden al zo'n vermoeden: trouble in paradise bij Tim Douwsma en Stephanie Tency. Zowel Tim als Stephanie hadden al w...

Lees ook

We hadden al zo’n vermoeden: trouble in paradise bij Tim Douwsma en Stephanie Tency. Zowel Tim als Stephanie hadden al weken geen foto’s meer van elkaar gepost, terwijl ze ons eerst bijna dagelijks voorzagen in onze selfie-dosis… Nu blijkt dat ze inderdaad uit elkaar zijn.

Ontkenning

In eerste instantie ontkende de voormalige Miss Universe de geruchten. “Wel is het zo dat we elkaar momenteel wat minder zien door de drukte deze kerstperiode”, zei ze tegen RTL Boulevard. “Maar Kerst brengen we samen door.” Dat was dus niet het geval want de twee waren beide bij hun eigen familie, werd duidelijk op hun Instagram foto’s. De twee zouden diverse lijmpogingen hebben gedaan voor ze besloten uit elkaar te gaan.

Tim en Stephanie waren ruim een half jaar samen. In augustus vertelde Stephanie nog dat ze een mooie toekomst met de presentator en zanger voor ogen had. “Tim ziet het helemaal zitten met mij: trouwen, kindjes en ik ook zeker hoor. Maar we doen het lekker rustig aan.”

Bron: BuzzE, Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook