Je raadt nóóit hoe Ash van Pokémon er in het echt uitziet

Zat jij vroeger ook altijd na schooltijd voor de tv om Pokémon te kijken? En had je een stiekeme crush op die stoere Ash...

Lees ook

Zat jij vroeger ook altijd na schooltijd voor de tv om Pokémon te kijken? En had je een stiekeme crush op die stoere Ash Ketchum die keer op keer Team Rocket versloeg? Dan ben je vast ook heel benieuwd hoe de persoon die de stem van Ash insprak er in real life uitziet.

Verrassing!

De stem achter de Nederlandse Ash is van een vrouw. Die van Christa Lips om precies te zijn. In een interview met Stemmen van Toen laat Christa weten dat ze het geweldig vond dat Pokémon zo populair was en ze de stem zo lang kon blijven inspreken. Wel geeft ze toe dat ze soms moeite had met het inspreken van de stem als Ash aflevering na aflevering Pokémon battles had. Dat vond ze toch wel intensief. Ook de Engelse Ash én de originele Japanse serie werden door vrouwen ingesproken.

Benieuwd hoe Christa eruit ziet? Klik HIER.

De Stem van AshAltijd al willen weten wie de stem insprak van Ash uit Pokemon?Wij interviewden vorig jaar stemactrice Christa Lips over haar rol van Ash!

Geplaatst door Stemmen van Toen op zondag 9 augustus 2015

Lees ook: Spaarde jij deze 11 dingen vroeger ook?

Bron: Stemmen van Toen, Beeld: Pokémon

Laatste nieuws

Zie ook