Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Komen z...

Lees ook

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Komen ze:

Gordon krabbelt terug

Gordon neemt zijn harde woorden over de Top 40 terug. In een interview met Volkskrant Magazine uitte de zanger en presentator harde kritiek op de hitlijst, die volgens hem niet eerlijk tot stand komt.

Gordon beweerde dat platenmaatschappijen deals hebben gesloten met de Top 40. Ook noemde hij de hitlijst ‘pure maffia’. “De Top 40 is door deze uitlatingen op haar teentjes getrapt”, schrijft Gordon woensdag op Facebook. “De Top 40 vindt dat deze uitlatingen onjuist zijn en schadelijk voor haar eer en goede naam.”

Gordon schrijft dat hij ‘deze uitlatingen beter niet had kunnen doen’. “Omdat ik het harde bewijs niet op tafel kan leggen.” Hij schrijft ook dat hij ‘verder geen energie wil steken in negatieve zaken’. “Omdat ik, zoals aangekondigd, zelf mijn muziekcarrière op een laag pitje zal zetten.”

Janet Jackson spreekt kanker-geruchten tegen

Janet Jackson heeft haar fans laten weten dat het goed met haar gaat. “De geruchten zijn onjuist, ik heb geen kanker”, schreef de zangeres woensdagavond op Instagram. Wat ze dan wel heeft, vertelt Janet niet, maar ze voegt toe: “Ik ben herstellende.”Haar Unbreakable-tour zal volgens schema in Europa worden hervat en voor alle uitgestelde concerten wordt een nieuwe datum geprikt.

Op kerstavond maakte Janet bekend dat ze haar tour in verband met een operatie tot de lente heeft moeten uitstellen. Vervolgens meldde diverse media dat ze een gezwel in haar keel zou hebben. Daar is dus niets van waar.

Melissa McCarthy wint eerste People’s Choice

Melissa McCarthy heeft woensdagavond in Los Angeles de eerste People’s Choice Award van 2016 gewonnen. De actrice sleepte net als vorig jaar de prijs voor Favoriete comedyfilm-actrice binnen. Ze versloeg in die categorie Amy Schumer, Anna Kendrick, Rebel Wilson en Sofia Vergara.

Laatste nieuws

Zie ook