Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Komen z...

Lees ook

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Komen ze:

Charlotte Crosby deelt pikante foto

De Geordie Shore-ster bewijst maar weer eens dat ze niet vies is van een pikant kiekje. Tijdens een fotoshoot besloot ze haar fans een kijkje behind the scenes te geven met een belfie; een foto van haar billen. Charlotte, die net haar 3 Minute Bum Blitz dvd heeft gelanceerd, is duidelijk erg trots op haar lichaam.

BELFIE #APerfectHandfull #3MinuteBumBlitz

Een foto die door charlottegshore is geplaatst op

David Beckham ontvangt met Unicef-award David Beckham, al tien jaar ambassadeur van Unicef, is dinsdag in zijn woonplaats Los Angeles onderscheiden met de Humanitarian Leadership Award op het Unicef-bal. Het gala werd voor de zesde keer georganiseerd om hulpverleners te eren die Unicef hebben geholpen met het redden van kinderlevens. Op Instagram gaf David uiting van zijn blijdschap. ”Ik ben ongelooflijk vereerd met de Humanitarian Leadership Award van Unicef. Ik sta te trappelen om door te gaan om te doen wat ik kan voor Unicef en Fonds 7 om kinderen overal ter wereld te kunnen helpen.”

Eerbetoon aan David Bowie bij Brit Awards

Tijdens de Brit Awards in Londen volgende maand wordt een eerbetoon aan de maandag overleden David Bowie gebracht. Dat heeft de voorzitter van de awardshow, Max Lousada, aangekondigd volgens BBC.

“David Bowie was één van de belangrijkste in invloedrijkste songwriters en artiesten ooit en we zijn, net zoals veel fans over heel de wereld, kapot van dit verlies”, zei Lousada. “Uiteraard willen we zijn buitengewone leven en werk eren bij de komende Brit Awards en een passend eerbetoon brengen aan één van onze grootste iconen.”

Bron: BuzzE, Daily Mail, Beeld: Instagram, Getty

Laatste nieuws

Zie ook