6 Dingen waar mannen onzeker over zijn tussen de lakens

Mannen hebben meestal een hoge pet op van zichzelf, maar tussen de lakens is dat een ander verhaal. Dacht jij dat je de...

Lees ook

Mannen hebben meestal een hoge pet op van zichzelf, maar tussen de lakens is dat een ander verhaal. Dacht jij dat je de enige was die onzeker was tijdens een vrijpartij. Nee hoor, mannen zijn net zo onzeker als vrouwen. Ze mogen dan wel stoer en zelfverzekerd in het dagelijkse leven zijn, ze ondergaan heus geen metamorfose zodra het op seks aankomt. Dit zijn de zes meest voorkomende onzekerheden dit mannen hebben tijdens de seks.

1. Size doesn’t matter
…of toch wel. Zo cliché, maar toch écht de angst van bijna(!) iedere man. En ze kunnen het steevast ontkennen, maar elke man heeft op z’n minst één keer in zijn leven gegooglet of de maat van zijn penis een normale lengte heeft.

2. Vergelijken
Nog een angst is dat mannen between the sheets niet zouden kunnen tippen aan die ene vurige nacht op Mallorca met barman Juan Pablo, waar ze je ooit over vertelde. Maar hé, als je met je partner bespreekt wat je fijn vindt en vooral wat niet dan is dat al een goed begin.

3. Zijn lichaam
Dacht jij dat je je als enige druk maakte over je lichaam tijdens die sekssessie. Heus niet. Ook hij is stiekem best onzeker over z’n niet bestaande sixpack en rughaar, bijvoorbeeld.

4. Zijn erectie
Er wordt verwacht dat mannen AL-TIJD maar moeten presteren. Jammer genoeg is dat niet altijd waar.

5. Zijn klaarkom-gezicht
Toegegeven, haar met een knalrood hoofd, druipend van het zweet, fijngeknepen ogen en open mond aan kijken, is niet je beste look.

6. De bh struggle
Het maakt niet uit hoeveel bh’s hij in z’n leven los heeft gemaakt: de ene bh is de ander niet. Face it sommige krijg je gewoon niet los met je ogen dicht en één hand achter je rug.

Lees ook: 15 Dingen die mannen doen als ze alleen zijn

Laatste nieuws

Zie ook