Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Komen z...

Lees ook

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Komen ze:

Lady Gaga bedankt Academy voor nominatie

Lady Gaga heeft de Academy Of Motion Picture Arts And Sciences bedankt voor haar Oscarnominatie, voor het lied Til It Happens To You. Gaga schreef het lied samen met Diane Warren voor de documentaire The Hunting Ground over seksueel misbruik op universiteiten. “Deze nominatie geeft een stem aan slachtoffers en overlevers over heel de wereld”, zo schreef Gaga in een reactie op Twitter. “Dank aan de Academy voor het erkennen van de mensen die in naam van seksueel misbruik samen zijn gekomen voor deze film en dit lied. Ik en Diane zijn gewoon vereerd zoveel overlevers te vertegenwoordigen.”

Joe Jonas rockt de mermaid hair trend

Als er iets is waar wij van houden dan zijn het wel haartrends. De mermaid trend, waarbij je verschillende kleuren in je haren hebt, vinden wij dan ook helemaal te gek. Momenteel rockt niemand minder dan Joe Jonas deze trend! Vorig jaar november werd Joe al gespot met een blauwe coupe tijdens de American Music Awards. Dit keer gaat hij een stapje verder en heeft verschillende kleuren gemengd met zijn natuurlijk haarkleur.

Een foto die is geplaatst door J O E J O N A S (@joejonas) op

Problemen voor Facebook-oprichter Mark Zuckerberg

Roem en rijkdom kent ook minder leuke kanten. Om die reden hebben daarom ook veel celebs een security team, zo ook Facebook oprichter Mark. Echter parkeert het beveiligingspersoneel overal waar het níét uitkomt en nemen ze de parkeerplaatsen van de buren in beslag. De buren doen er álles aan om de auto’s weg te krijgen en hebben zelfs geklaagd bij de locale nieuwszender. Zelf heeft Zuckerberg nog geen reactie gegeven op alle klachten.

TMZ.com, Hollywoodlife.com, Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook