Grazia’s top 3. Best gelezen op dinsdag

De dag was weer goed gevuld met de buzz over celebs en grappige filmpjes. Maar welke stories werden door jullie het mees...

Lees ook

De dag was weer goed gevuld met de buzz over celebs en grappige filmpjes. Maar welke stories werden door jullie het meest gelezen? Komen ze:

1. NSFW: Teen mom Kailyn Lowry laat lichaam verbouwen

De Teen Mom (2)-sterren zijn niet vies van wat plastisch chirurgische ingrepen. Dat Farrah haar arts op speed dial heeft staan, wisten we al. Ook Jenelle, Maci en Mackenzie blijven niet achter, maar nu is Kailyn Lowry, tot ongenoegen van vele fans, aan de beurt.

2. 3 Tekenen dat er iets mis is met je ongesteldheid

Je kent het wel: Je bent ongesteld en ligt met enorme buikpijn (en een reep chocolade) op de bank. Ongesteld zijn is de manier van Moeder Natuur om ons te laten weten dat we niet zwanger zijn. Maar soms probeert je ongesteldheid je nog iets extra’s te vertellen…

3. Celebs brengen de witte jeans terug

Van Gigi Hadid en Kendall Jenner tot Lea Michele en Alessandra Ambrosio; als het aan de celebs ligt, zijn witte jeans weer helemaal terug van weggeweest. Wachten tot de zomer? Welnee! Óók in de winter kunnen ze gewoon, dat bewijzen de sterren. Dikke trui erbij en laarsjes eronder en je bent ready to go. Om het je makkelijk te maken, hebben we alvast een aantal mooie voor je op een rij gezet. Enne, ze zijn allemaal onder de €50! Klik & shop.

Laatste nieuws

Zie ook