Jessie Jazz reageert op relatie met Tim Douwsma

Het vorig jaar tot Miss Nederland verkozen model Jessie Jazz reageert op de geruchten dat zij de nieuwe vlam van Tim Dou...

Lees ook

Het vorig jaar tot Miss Nederland verkozen model Jessie Jazz reageert op de geruchten dat zij de nieuwe vlam van Tim Douwsma zou zijn. Zo zouden zij en Tim het op de afterparty van de Beau Monde Awards wel heel gezellig met elkaar hebben gehad…

Kiss me, baby

Volgens Jessie klopt er niets van dat zij en Tim met elkaar hebben gezoend op de afterparty. Aan 100% NL vertelt ze dat ze een hele leuke avond hebben gehad, maar dat er niets tussen de twee is gebeurd. Zo zegt ze: “We hebben heel gezellig gekletst, maar iemand heeft gewoon iets verzonnen.”

Nieuw begin?

Hoewel het model beweert dat er niets is gebeurd die avond, sluit ze ook niets uit voor de toekomst. “Het is een hartstikke lekker ding natuurlijk, dat weten we allemaal. Maar mijn relatie is net uit, dus ik blijf gewoon lekker op mezelf.”

Ook Tim komt net uit een relatie. Zijn relatie met Stephanie Tency (ook voormalig Miss Nederland) liep begin dit jaar op de klippen.

Lees ook: Tim Douwsma de songfestival hunk

Bron: Telegraaf, 100% NL, Beeld: Hollandse Hoogte

Laatste nieuws

Zie ook