Deze hack voor de blauwe vinkjes op Whatsapp MOET je kennen!

Wil je nog even wachten met antwoord geven op die Tinder date, of is je Whatsapp stalker weer bezig? Voor jou is er goed...

Lees ook

Wil je nog even wachten met antwoord geven op die Tinder date, of is je Whatsapp stalker weer bezig? Voor jou is er goed nieuws! Je kunt je berichten nu lezen zonder dat de vinkjes blauw worden.

Magic

Klaar voor een beetje magie? Alles wat je hoeft te doen is je telefoon op vliegtuigstand te zetten voordat je je Whatsapp opent. Dit zorgt er namelijk voor dat je geen verbinding met wifi, 3G of 4G hebt. Je kunt nu dus makkelijk het bericht lezen zonder dat de vinkjes bij de andere persoon blauw worden. Dit gaat namelijk via het internet. Als je klaar bent met lezen, sluit je terwijl je telefoon nog in vliegtuigstand staat, je Whatsapp weer goed af. Dat betekend (bij iPhone) dat je dubbelklikt op de homebutton en dan Whatsapp weg veegt. Dit doe je ook zo bij Android, maar dan druk je op de multitask knop. Zet nu je vliegtuigstand weer uit, et voila, niemand kan zien dat jij het hebt gelezen!

Lees ook: Deze man doet hele enge dingen met gevonden telefoon

Bron: Metro, Beeld: iStock 

 

 

Laatste nieuws

Zie ook