4 Geheime hair tricks van John Barrett Salon

Je verlaat de kapperszaak en je haar zit geweldig. Maar wanneer je zelf aan de slag gaat, is het nooit zo mooi. Dat is n...

Lees ook

Je verlaat de kapperszaak en je haar zit geweldig. Maar wanneer je zelf aan de slag gaat, is het nooit zo mooi. Dat is nu verleden tijd want de John Barrett Salon deelt 4 geheime tricks om jouw haar helemaal fabulous te maken!

1. De perfecte ”I Woke Up Like This” look

Natuurlijk ga je niet rechtstreeks van je bed naar buiten zonder iets aan je haar te doen. Oók niet als je graag de ”I Woke Up Like This” look wil rocken. Pak een spray flacon en mix daar warm water met zeezout in. Spray dit op vochtig haar, kneed een beetje en je bent klaar om te gaan.

2. Brunette Boost

Voor de blondines is het algemeen bekend dat zij hun lokken mooi blond kunnen houden door middel van een silver shampoo. Maar wat is er voor de brunettes? Deze tip klinkt misschien een beetje vies, maar het geeft je bruine lokken wel écht een kleur-boost. Pak wat oude koffie en gebruik dit als een spoeling vóór je shampoo. Dit zorgt ervoor dat de kleur weer even wordt opgefrist.

3. Extra volume

Extra volume kan makkelijk gecreëerd worden door het gebruik van een droogshampoo spray. Bij de John Barrett Salon wordt  Shu Uemura Volume Maker Brush aangeraden. Dit is een volume poeder met een handige kwast zodat je de poeder goed bij de roots kan aanbrengen. Deze volume maker brush past óók nog eens gemakkelijk in je tas: win-win!

4. Bescherm je geverfde haar

Niets is erger dan je pas geverfde lokken te zien vervagen. Helaas kunnen sommige haarproducten de kleur van je haar laten vervagen, zónder dat je het zelf in de gaten hebt. Om er voor te zorgen dat dit níét gebeurt, kun je een spoeling gebruiken voordat je shampoo gebruikt. Voor de spoeling hoef je niet naar de kapperszaak, het is namelijk appelazijn! Dat klinkt (net als de koffie) misschien een beetje gek, maar het werkt wel.

Lees ook: Zo lijkt jouw haar langer in één minuut

Bron: Newbeauty.com, Beeld: Istockphoto

Laatste nieuws

Zie ook