Georgina Verbaan staat in “overlevingsstand”

Aan de buitenkant lijkt het leven van een actrice alle elementen te hebben waar vrouwen van dromen: roem, glitter, glamo...

Lees ook

Aan de buitenkant lijkt het leven van een actrice alle elementen te hebben waar vrouwen van dromen: roem, glitter, glamour en geld. Volgens Georgina Verbaan is niets minder waar en gaat het leven van een actrice absoluut niet over roosjes.

Aanpoten

Als actrice moet je hard werken om je hoofd boven water te houden. Je hebt namelijk een onzeker bestaan, omdat je niet weet wanneer je een nieuwe opdracht of rol krijgt. Georgina: “Ik sta elke dag maar een beetje in de overlevingsstand. Met een kind in je eentje, acht banen…” vertelt ze aan HP/De Tijd. Al maakt Georgina zich niet druk over eventuele werkloosheid. “Nee, niet per se. Omdat ik ook het gevoel heb dat ik nog andere dingen zou kunnen doen. Soms zou ik ook wel iets anders willen doen. Ik vind het vervelend dat ik steeds zo afhankelijk ben van waar ik voor gevraagd word en dat ik zo’n pion in iemand anders zijn universum ben. Ik wil ook weleens wat dramatischere rollen, of in een kostuumdrama, maar daar word ik nooit voor gevraagd. Al mag ik niet klagen hoor.”

Lees ook: Georgina Verbaan deelt eerste selfie met nieuwe lover

Bron: Shownieuws, HP/De Tijd, Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook