Je raadt nooit met wie Nicolette van Dam op de foto staat

Amsterdam stond afgelopen dinsdag op z'n kop. Niemand minder dan George Clooney bracht een bezoekje aan de stad op uitno...

Lees ook

Amsterdam stond afgelopen dinsdag op z’n kop. Niemand minder dan George Clooney bracht een bezoekje aan de stad op uitnodiging van het Postcode Loterij Goed Geld Gala. Tijdens het evenement in Koninklijk Theater Carré in Amsterdam was de acteur aanwezig namens zijn organisatie Not On Our Watch die zich inzet om onderbelichte mensenrechtenschendingen in de wereld te stoppen. Na afloop van het gala schoof de Amerikaanse acteur aan bij Humberto Tan in RTL Late Night, met alle belangstelling van dien.

Charming

Het moge duidelijk zijn dat Clooney de harten verovert van jong en oud. De BN’ers vertellen aan RTL Boulevard over hun ontmoeting met de charmantste acteur uit Hollywood. Zo jubelde Nicolette van Dam: “Ik vind het wel spannend, natuurlijk! Het is toch wel een lekker ding”. De blondine greep dan ook meteen de kans om een foto met hem te nemen, want ja als-ie er dan tóch is… Wij zijn jaloers, Nicolette!

Lees ook: Nicolette van Dam deelt hi-la-rische video

Hier snapte George duidelijk de Clooney #goedgeldgala #postcodeloterij (: Roy Beusker)

Een foto die is geplaatst door Nicolette van Dam (@nicolettevandam1) op

Beeld: Instagram, Hollandse Hoogte

Laatste nieuws

Zie ook