Keert dit GTST-personage ook terug naar Meerdijk?

De laatste tijd keert de ene na de andere ex-soapie terug in GTST. Ook Bas Muijs, die eerder al de rol van Stefano op zi...

Lees ook

De laatste tijd keert de ene na de andere ex-soapie terug in GTST. Ook Bas Muijs, die eerder al de rol van Stefano op zich nam, staat hier zeker voor open. Zou het dan echt zo zijn?

Soap Sop

Bas Muijs is niet de eerste die praat over een terugkeer in de serie. Ruud Feltkamp, beter bekend als Noud Alberts, maakte deze maand al zijn comeback in de serie. Ook acteur Ferri Somogyi, alias Rik de Jong, kwam terug in Meerdijk, net als Babette van Veen (Linda Dekker).

Bas vertelt aan Privé: “Ik ben niet gestorven, ik leef nog steeds als kunsthandelaar in New York. Daarom zou het zomaar kunnen dat ik in de toekomst weer terugkom. Maar er zijn nog wel meer oud-collega’s die het leuk vinden om terug te komen. Aan mij zal het in elk geval niet liggen.”

Centjes

Op het moment heeft de acteur het op financieel gebied niet makkelijk. Hij zegt: “Het is in deze periode niet zo heel makkelijk om elke dag aan werk te komen. Het gebeurt geregeld dat ik geen werk heb, dat ik periodes moet wachten. Als je in Goede Tijden zit, heb je natuurlijk een heel stabiel leven, je hebt elke dag werk, die situatie heb ik niet meer.”

Wij wachten in spanning af!

Lees ook: Bas Muijs is vader geworden

Bron: Veronica Magazine, Beeld: Hollandse-Hoogte

Laatste nieuws

Zie ook