Meer details over de liefdesdriehoek tussen Beyoncé, Jay Z en Rihanna

Het was in 2014 all over the news: De enorme ruzie van Jay Z en Solange Knowles, de zus van Beyoncé, in...

Het was in 2014 all over the news: De enorme ruzie van Jay Z en Solange Knowles, de zus van Beyoncé, in een lift. Dat gevecht zou het gevolg zijn geweest van een ontrouwe Jay Z die aangepapt had met niemand minder dan Rihanna. Tenminste, zo gaan de geruchten. Er komt steeds meer aan het licht over de liefdesdriehoek…

Fangirls

Producer LA Reid doet in zijn nieuwe boek Sing To Me: My Story of Making Music, Finding Magic, and Searching for Who’s Next een boekje open over de inmiddels bekende love triangle. Dacht je alles al gehad te hebben? Niet is minder waar. Nu blijkt dat Beyoncé een grote rol heeft gespeeld in de carrière van Rihanna. Waar eerst geschreven werd dat Jay Z de jonge Rihanna ontdekt had, blijkt nu dat Beyoncé dat eerste zetje heeft gegeven.

Tijdens een showcase in 2005 trad Rihanna op voor een grote groep A-list sterren, waaronder Jay Z en Beyoncé. "Die Rihanna, wat een beest!" had Beyoncé vol enthousiasme geroepen. Ze was in één klap fan van de toen nog onbekende tiener. Jay Z besloot haar onder zijn hoede te nemen en dat was het begin van haar nu enorme carrière.

Het lift-incident

Nog even een geheugenopfrisse nodig? In 2014 begonnen de geruchten dat Jay Z in 2005 een affaire met de toen 17-jarige Rihanna gehad zou hebben. Toen de geruchten aan bleven houden, zou Beyoncé een punt achter hun relatie gezet hebben. Ze zijn toen een jaar uit elkaar geweest, maar vonden elkaar later weer terug. De welbekende lift-ruzie van Jay Z en Solange begon toen de de rapper met Rihanna naar een feest wilde gaan. Volgens Solange totaal onrespectvol, gezien hun verleden. En de rest weet je…

Sinds het lift-incident gaan de roddels dat het helemaal geen rozengeur een manenschijn is tussen Bey en Jay. Ze zouden puur voor de show en hun reputatie doen alsof ze nog samen zijn, maar ondertussen gescheiden levens leiden. Aan de andere kant gaan er ook geruchten dat Beyoncé en Jay Z binnenkort héél groot nieuws bekend gaan maken… Daar lees je HIER meer over.

Lees ook: Deze celeb had de meest awkward ontmoeting met Beyoncé óóit

Bron: Radaronline.com, Beeld: Getty

Laatste nieuws