Ophef om babyfoto van Coco Austin

Coco Austin, bekend van de E! serie Ice Loves Coco, is niet bang om haar curves te showen. De blondine plaatst regelmati...

Lees ook

Coco Austin, bekend van de E! serie Ice Loves Coco, is niet bang om haar curves te showen. De blondine plaatst regelmatig sexy foto's van zichzelf op Instagram. Nu zou ze volgens velen echter te ver zijn gegaan; dochtertje Chanel staat namelijk ook op de foto.

De in november bevallen Coco staat de laatste tijd regelmatig negatief in het nieuws. Zo heeft ze een eigen Instagram account voor haar twee maanden oude dochter aangemaakt én plaatste ze foto's uit een shoot van de destijds één maand oude Chanel waarop ze onder anderen parelsieraden droeg.

Nog meer ophef

Op het nieuwste kiekje van Coco is ze te zien in huidskleurige lingerie en een waisttrainer waarbij het grootste deel van haar enorme borsten niet bedekt worden. Bij de foto schrijft ze "Een foto uit het echte leven. Trainen en tegelijkertijd op m’n baby letten, op de Coco-manier. Ik houd van moeder zijn." Helaas is niet iedereen onder de indruk van het kiekje. Veel volgers laten in de reacties negatieve opmerkingen achter. "Ik hou van Coco, maar ik vind het zó ongemakkelijk dat ze zo gekleed gaat als moeder met haar baby in de hand" en "Walgelijk", zijn slechts een greep uit de reacties. Bekijk de foto hieronder, wat vind jij? Terecht of overdreven?

Lees ook: Coco één week na de bevalling alweer in shape

Bron: Instagram, Beeld: Instagram, Getty

Laatste nieuws

Zie ook