Britt Dekker over kinderen: ‘Blijf uit mijn buurt’

Britt Dekker en haar vriend Max zijn al twee jaar bij elkaar. Is het nu tijd voor de volgende stap?Huisje, boompje, bees...

Lees ook

Britt Dekker en haar vriend Max zijn al twee jaar bij elkaar. Is het nu tijd voor de volgende stap?

Huisje, boompje, beestje

Trouwen, oké. Dat overweegt Britt nog wel. Maar kinderen… No way! “Als je twee jaar samen bent, kun je inderdaad gaan nadenken over kinderen en trouwen. Trouwen wil ik ooit wel. Maar met kinderen kom ik er steeds vaker achter dat ik best een hekel aan ze heb”, vertelt Britt aan Shownieuws. “Ik vind sommige kinderen echt geweldig, maar je weet natuurlijk niet wat je krijgt. Straks krijg je geen leuk kind.” Tja, dat zou natuurlijk zomaar eens kunnen. Maar wat vindt Britt dan een ‘leuk kind’? “Kids die extreem druk zijn. Maar ja, dan denk je na een uur ook weer: nu is het klaar. Blijf uit mijn buurt”, vervolgt ze. “Het idee dat je er dag in, dag uit voor moet zorgen…”

Raar kind

Maar wát als het toch gebeurt en Britt opeens zwanger is? “Als Max en ik een kind zouden krijgen, zou het wel een geniale baby worden. Ik denk een heel raar kind, want we zijn zo verschillend”, laat ze weten. Maar ondanks dat het volgens haar vast en zeker een geweldig kind wordt, wacht ze nog even. “Ik durf het gewoon niet aan. Ik weet niet wat eruit komt.”

In dat geval, is het inderdaad verstandig om nog even niet aan kindjes te denken, Britt!

Lees ook: Het nieuwe kapsel van Britt Dekker

Bron: Shownieuws, beeld: Hollandse Hoogte

Laatste nieuws

Zie ook