De Grammy’s 2016: De hoogtepunten

De uitreiking van de Grammy's was ook dit jaar weer een spektakel. Het was een avond vol spraakmakende looks, onverwacht...

De uitreiking van de Grammy’s was ook dit jaar weer een spektakel. Het was een avond vol spraakmakende looks, onverwachte momenten en fantastische optredens. Heb jij ze gemist? Of kun je er gewoon geen genoeg van krijgen? Kijk mee naar de mooiste, grappigste en meest onvergetelijke momenten van de avond.

Adele zingt vals

Het optreden van Adele leverde een staande ovatie op, maar op social media klaagden veel mensen over problemen met het geluid. Ze vonden dat Adele vals klonk. De Britse zangeres was niet genomineerd voor een Emmy, omdat haar album 25 in november uitkwam, nét te laat.

Taylor Swift pakt Kanye West terug

Het album 1989 van Taylor Swift werd verkozen tot album van het jaar. De zangeres leek in haar bedankspeech gebruik te maken van een tekst uit een nieuw nummer van Kanye West: Famous. Hier rapt de man van Kim Kardashian dat hij ervoor heeft gezorgd dat Taylor bekend werd. “Ik denk dat Taylor en ik misschien wel seks hebben gehad. Ik heb die bitch beroemd gemaakt”, zegt hij. In haar speech zei Taylor dat er “altijd mensen zullen zijn die zeggen dat zij verantwoordelijk zijn voor iemands bekendheid”, doelend op Kanye.

Justin Bieber neemt broertje mee

Justin Bieber heeft zijn broertje Jaxon meegenomen naar de Grammy Awards. Jaxon is zes jaar oud en liep met zijn grote, beroemde broer mee over de rode loper. Cute!

Lady Gaga eert David Bowie

Nadat ze al met een Bowie-geïnspireerd kapsel over de rode loper liep, droeg Lady Gaga later haar optreden op aan de overleden zanger. Ze zong verschillende nummers van David Bowie en ook de aankleding van het podium en de outfits waren helemaal in Bowie-stijl.

Lees ook: De Grammy’s 2016: Best & worst dressed

Laatste nieuws