Bevestigd: Kylie Jenner gaat aan de slag voor PUMA

Vorige week hoorden we hier en daar al geruchten dat Kylie Jenner het nieuwe gezicht van PUMA zou worden. Ze hield haar...

Lees ook

Vorige week hoorden we hier en daar al geruchten dat Kylie Jenner het nieuwe gezicht van PUMA zou worden. Ze hield haar lippen stijf op elkaar, maar nu blijkt dat de jongste Kardashian-telg wel degelijk in zee gaat met het sportmerk, weet de website Nice Kicks

Jenner X PUMA

Kylie gaat lekker! Na haar immens populaire lip kit en kledinglijn met zus Kendall, staat er binnenkort ook een eigen nagellakcollectie op de agenda. Maar daar blijft het niet bij, Kylie krijgt het alleen maar drukker. De realityster slaat namelijk ook de handen ineen met PUMA.

Hiermee treedt ze in de voetsporen van Rihanna, die in 2014 een deal met het merk sloot als global ambassador en regelmatig in haar eigen FENTY collectie wordt gespot. De taak van Kylie zal er anders uitzien. Zij wordt brand advocate, wat betekent dat ze specifieke PUMA items promoot door middel van campagnes en haar persoonlijke kanalen. Volgens Nice Kicks hebben de eerste fotoshoots met de brunette al plaatsgevonden.

Kanye vs Kylie?

Zwager Kanye West, die samenwerkingen heeft met Adidas, heeft al duidelijk laten merken hoe hij over de keus van Kylie denkt. Enne, hij is not amused. Hij ging op social media uit zijn plaat en ontkende hevig dat Kylie een contract met PUMA zou tekenen. Toch is Kylie akkoord gegaan. Niet zo gek, want volgens bronnen zal ze een bedrag met zeven nullen op haar bankrekening krijgen door haar gezicht aan het merk te binden.

De samenwerking tussen Kylie en het merk komt niet geheel uit de lucht vallen. Ze loopt al regelmatig rond in items van PUMA en draagt ook graag comfortabele en sporty outfits.

Lees ook: Zien: Onze favorieten uit de Fenty PUMA By Rihanna-collectie

Bron: US Weekly, Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook