Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Christina Curry vertrekt uit Nederland

Christina Curry vertrekt. De dochter van Patricia Paay en Adam Curry pakt haar biezen en verkast weer naar de Veren...

Christina Curry vertrekt uit Nederland

Christina Curry vertrekt. De dochter van Patricia Paay en Adam Curry pakt haar biezen en verkast weer naar de Verenigde Staten. Dat kondigt ze zelf aan op Instagram.

The American Dream

“Dit voelt gek, maar de datum is vastgesteld – 26 juli zal ik officieel verhuizen terug naar de andere kant van de oceaan”, schrijft Christina bij de foto op Instagram. Christina Curry heeft van 2009 tot en met 2012 in Amerika gewoond, naar aanleiding van de scheiding van haar ouders. Ze is daar toentertijd nooit gelukkig geweest. In een interview met Grazia vertelde ze destijds over haar tijd in Los Angeles: “Eindelijk durf ik hardop uit te spreken hoe ongelukkig ik me daar altijd heb gevoeld: mijn relatie was slecht en ik heb daar geen vrienden. Ik rende er alleen maar weg voor mijn problemen. Ik voelde me depressief en had problemen met alcohol”.

Tweede keer scheepsrecht?

Mama Patricia staat ze volledig achter de keuze van haar dochter. “Ze is altijd heel ondernemend geweest. Dat heeft ze van haar vader, ehh van haar moeder, bedoel ik.Kijk, ze komt heel vaak naar mij toe. Dat komt allemaal goed”, legt ze uit aan Shownieuws.

Lees ook: Christina Curry is 'getrouwd'

Beeld: Instagram, Hollandse Hoogte