Déze GTST-ster verlaat Meerdijk

Stop waar je mee bezig bent! Meerdijk neemt binnenkort weer afscheid van een inwoner . Pip Pellens, die ruim vijf j...

Lees ook

Stop waar je mee bezig bent! Meerdijk neemt binnenkort weer afscheid van een inwoner . Pip Pellens, die ruim vijf jaar de rol van Wiet van Houten op zich nam, gaat de show verlaten. Dat maakte Pip dinsdag bekend in RTL Boulevard.

Exit

Fans zien weer één van hun favorieten vertrekken. Eerder kreeg Ferry Doedens een exit en werd er afscheid genomen van Bartho Braat, ofwel Jef Alberts die de serie na 25 jaar verlaat. In tegenstelling tot Bartho, koos de 22-jarige Pip er zelf voor om te vertrekken. “Het is het einde van een tijdperk, ik vind het leuk om andere dingen te gaan doen”, vertelt ze in RTL Boulevard over haar besluit. “Ik heb het heel erg naar mijn zin gehad, maar ik wil gewoon andere dingen. Ik vind heel veel leuk, alleen je zit vast aan een bepaald schema en soms moet je daar gewoon uitstappen.”

Nieuwe projecten

Momenteel is Pip ook te zien als jurylid in het programma Battle on the Dancefloor en ze wil zich wat meer focussen op andere projecten, al doet ze daar nog geheimzinnig over. “Er komen nieuwe projecten aan alleen daar kan ik nog niks over zeggen. Ik wil gewoon graag entertainen, mensen blij maken.”

Publiek bepaalt

Hoe de 22-jarige de serie verlaat, is aan de kijkers thuis. “Het publiek mag kiezen via de sms en de GTST Meerdijk-app hoe het eindigt voor Wiet.” Het wordt in ieder geval een bijzondere exit voor het karakter Wiet: voor het eerst geven de makers van de soap de regie uit handen. Maar of Pip ooit terugkeert? “Zou zomaar kunnen, het is en blijft een soap tenslotte.”

Bron: RTL Boulevard, Beeld: GTST

Lees ook: 10 Dingen die jij niet wist over GTST

Laatste nieuws

Zie ook