Christina Curry haalt uit op Twitter

Gisteren maakte Christina Curry bekend dat ze vertrekt uit Nederland en verhuist naar de Verenigde Staten. Texas, om pre...

Lees ook

Gisteren maakte Christina Curry bekend dat ze vertrekt uit Nederland en verhuist naar de Verenigde Staten. Texas, om precies te zijn. Na een, volgens haar ongepaste, opmerking op social media, slaat Christina terug.

Ik weet niet of je het weet…

“Christina Curry verhuist naar Verenigde Staten. Portemonnee van mama leeg, dan papa maar weer opzoeken”, reageerde een Twitter-gebruiker op het nieuws. Dat laat Christina zich geen twee keer zeggen. “Ik weet niet of je dit weet, maar ik heb een fulltime baan”, antwoordt Christina, gevolgd door een reeks andere Tweets: “Je kan niet veranderen waar je vandaan komt, maar wel waar je naartoe gaat. Vind je het gek dat ik verder met mijn leven wil? Ik heb anderhalf jaar geleden gekozen om een andere weg af te leggen dan mijn ouders (dus niet actief werkend in de media)”, schrijft ze. “Ik weet niet hoe oud jullie denken dat ik ben, of hoe rijk jullie denken dat mijn ouders zijn…”

Ze sluit af met: “Ik zie dit niet als een verdediging, maar meer een uitleg. Ik snap heus wel waarom men anders zou denken over mij. Fijne ochtend iedereen.”

Ik vertrek

“Dit voelt gek, maar de datum is vastgesteld – 26 juli zal ik officieel verhuizen terug naar de andere kant van de oceaan”, schreef Christina gisteren bij een foto op Instagram. Ze heeft van 2009 tot en met 2012 al in Amerika gewoond, naar aanleiding van de scheiding van haar ouders. Moeder Patricia Paay staat volledig achter de keuze van haar dochter. “Ze is altijd heel ondernemend geweest. Dat heeft ze van haar vader, ehh van haar moeder, bedoel ik.”

Lees ook: Christina Curry helemaal naakt

Beeld: Hollandse Hoogte

Laatste nieuws

Zie ook