De zwevende man: Het mysterie is opgelost

De slangenbezweerder, de zwevende man en de man op het spijkerbed: straatartiesten weten ons altijd wel te fascineren. B...

Lees ook

De slangenbezweerder, de zwevende man en de man op het spijkerbed: straatartiesten weten ons altijd wel te fascineren. Ben jij ook altijd zo benieuwd hoe deze trucjes in elkaar steken? Wij hebben het mysterie van de zwevende man ontmaskerd.

Zwevend type’je

Natuurlijk is de zwevende man altijd bezig met het tegengaan van de zwaartekracht, maar is het je nooit opgevallen dat hij altijd losse kleding en een baggy broek draagt? En dat toevallig alle zwevende mannen met hun arm rusten op een stok of een paal? Dit is allemaal voor een reden: Hier verbergen ze namelijk hun geheim onder.

Goed staaltje

De zwevende man rust op een stalen constructie die begint bij de paal of de stok waar hij met zijn arm op lijkt te steunen. Deze “paal” loopt echter helemaal door zijn mouw naar zijn rug door naar zijn andere mouw. Ook zit dit vast aan een soort stoeltje, waar de zwevende man op zit. De magie zit hem dus in de staalconstructie! Bekijk alle foto’s HIER.

Lees ook: Dít is het geheim achter de selfies van Alessandra Ambrosio

Bron: All Night, Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook