Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Ko...

Lees ook

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Komen ze:

Miley Cyrus en Liam Hemsworth stiekem getrouwd?

Fans konden hun geluk niet op toen Miley Cyrus weer met haar oude verlovingsring om werd gespot. Helaas werd er niets bevestigd van haar kant en was er ook geen sprake van een trouwdatum. Volgens een bron van Life and Style Magazine zou het stel stiekem al getrouwd zijn tijdens een mooie vakantie in Australië. De spontane bruiloft zou het idee van Liam geweest zijn.

Toen hij tegenover zijn ‘vrouw’ stond, zou Liam zijn volgeschoten van emotie toen hij aan Miley vertelde hoeveel hij van haar houdt. Vervolgens kon de zangeres op haar beurt ook haar tranen niet bedwingen. De bruiloft was mede door het ontbreken van echte trouwringen niet helemaal officieel. Dat willen ze, volgens de bron, in maart overdoen.

Weer ophef over Farrah’s Abrahams dochter Sophia na modellenklus

Het lijkt erop dat de kleine Sophia nu al in de voetsporen van haar moeder treedt. Eerder deze week kreeg Farrah veel kritiek nadat haar 6-jarige dochter met make-up op haar schoolfoto stond. Voor de camera staan beviel haar blijkbaar wel, want nu heeft ze een echte fashion shoot gehad en is ze naar New York Fashion Week gegaan.

Volgens velen zou Farrah haar dochtertje deze richting op duwen, omdat het iets is wat ze graag zelf wil. “Dat kind moet in de zandbak spelen, niet met make-up”, en “Wat doe je dat kind aan? Je leert haar hoe ze jou moet zijn”, zijn slechts enkele boze reacties.

Chris Brown maakt zich zorgen om Rihanna

Chris Brown is erg ongerust over zijn ex-vriendin Rihanna. Volgens een bron van Hollywood Life heeft Rihanna het er zwaar mee dat ze haar optreden bij de Grammy’s moest afzeggen. Ook baalt ze enorm van de tegenvallende verkoopcijfers van zowel haar vorige album, als haar nieuwe album ANTI. Daarnaast voelt de zangeres zich steeds rotter door het ontbreken van een lover in haar leven.

Door deze omstandigheden staat ze onder zware druk en Chris zou als geen ander weten hoe vervelend dat voelt. Hij is volgens het blad bang dat Rihanna een epic meltdown krijgt à la Britney Spears in 2007 en Charlie Sheen afgelopen jaar.

Bron: Hollywoodlife.com, Intouchweekly.com, Beeld: Getty, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook