De eierstokken van Barbie rammelen weer

Kunnen we ons al gaan verheugen op een derde spruit voor Samantha en Michael van der Plas? Na de geboorte van...

Lees ook

Kunnen we ons al gaan verheugen op een derde spruit voor Samantha en Michael van der Plas? Na de geboorte van dochtertje Angelina in 2012 en zoontje Milano in 2015, beginnen de eierstokken van Barbie weer flink te rammelen.

Nog ééntje dan…

Op Facebook kunnen we leuke familiekiekjes van Samantha met haar kindjes in het zwembad bewonderen. De 3-jarige Angelina is net als baby Milano al flink gegroeid en is volgens Barbie eindelijk over haar opstandige levensfase heen. “De fase van NEE hebben we gehad, en nu gaat mevrouw heel zelfverzekerd haar eigen kleding uitzoeken. Moeten hakjes zijn en jurkjes, mama’s mening telt niet mee. Ongelooflijk, zo was ik op die leeftijd niet hoor, pas veel later”, schrijft ze.

Dat zorgt er voor dat Barbie weer kriebels begint te krijgen. “En vandaag met het zwemmen is het nog een lief meisje, spelen met haar nichtje en zingen in het water. Ohh m’n stokken rammelen, haha.” Zou dit een stille hint naar een derde kindje zijn?

Je weet maar nooit

Denkt hubby Michael daar hetzelfde over? Aan Story vertelde hij in augustus nog dat voor hem het gezinnetje compleet is. Hij liet weten dat zijn zoontje uit een eerdere relatie regelmatig bij hen over de vloer komt en ze dan een vol huis hebben. Maar hij zegt nooit, nooit. “Je weet nooit hoe het loopt. Het zou zomaar kunnen dat we binnenkort opnieuw op zoek moeten naar een groter huis”, biechtte hij op.

Lees ook: Zien! Dochter van Barbie lijkt sprekend op vader

Bron: Samantha van der Plas, Story, Beeld: Facebook, Hollandse Hoogte

Laatste nieuws

Zie ook