Grappig! De Tweets van Kanye West bevatten een geheime boodschap

Kanye West is toch wel een van de meest onvoorspelbare personen op aarde. Van het wereldberoemde Taylor Swift incid...

Lees ook

Kanye West is toch wel een van de meest onvoorspelbare personen op aarde. Van het wereldberoemde Taylor Swift incident bij de MTV Video Music Awards zes jaar geleden, tot aan zijn dagelijkse crazy Twitterrants. Nu blijkt dat zijn tweets een geheime boodschap bevatten. Kun jij zien wat hij probeert te vertellen?

Typisch Kanye

Kanye is de laatste tijd een beetje gefrustreerd. Hij uit zijn woede regelmatig op Twitter, met tientallen -onlogische- berichten achter elkaar. Sommige zijn vreemd, sommige zijn motiverend en sommige zijn best grappig. Maar ze hebben allemaal één ding gemeen: er is niemand die ook maar enig idee heeft wat hij nou eigenlijk probeert te zeggen. Typisch Kanye.

Bij de website CollegeHunter genieten ze elke keer weer van Kanye’s Twitter-rants. Want zeg eerlijk: het is ook vermakelijk. Ze begonnen met zijn tweets te puzzelen, want bij Kanye moet je er nou eenmaal altijd iets achter zoeken. Tot hun eigen verbazing kwamen ze tot een hilarische ontdekking. Zij zagen namelijk iets in zijn berichten, wat nog niemand anders is opgevallen.

Lord Voldemort

Als je van elke tweet de eerste letter pakt, staat er: “I Am Lord Voldemort”. Dat Kanye zichzelf als Lord ziet, is geen verrassing. Lord Voldemort is wellicht een beetje vreemd. Of de zanger dit grapje ook echt met opzet heeft uitgehaald, of dat het puur toeval is, zullen we waarschijnlijk nooit weten. Grappig is het wel.

Lees ook: Kanye doet het weer: Yeezy season 3

Bron: Collegehumor.com, Beeld: Facebook, Getty

Laatste nieuws

Zie ook