Heeft Rafael van der Vaart een nieuwe liefde?

Maandenlang was het stil rondom het liefdesleven van Rafael van der Vaart. Zou hij nog met Christie zijn? Was Sabia weer...

Lees ook

Maandenlang was het stil rondom het liefdesleven van Rafael van der Vaart. Zou hij nog met Christie zijn? Was Sabia weer terug? Of had hij het weer gezellig met Sylvie? Nu zijn er hele nieuwe ontwikkelingen in zijn love life en het heeft niets te maken met de vorige dames. The soap continues…

Nieuwe vlam

Terwijl iedereen nog met zijn hoofd bij Christie, Sabia en Sylvie zit, is Rafael ondertussen bezig met een hele andere vrouw. Volgens weekblad Weekend is de voetballer tot over zijn oren verliefd op Estavana Polman. Estavana zou je kunnen kennen uit de sportwereld, want ze is professioneel handbalster in het Nederlands team. Op het moment woont de blondine in Denemarken. Volgens het blad vloog ze afgelopen week naar Sevilla, waar Rafael woont, voor een romantisch weekend met z’n tweeën.

En Christie?

Eerder gingen er al geruchten dat Rafael en de 23-jarige Christie na een romance van vier maanden uit elkaar waren. Een anonieme bron vertelde aan Story dat de voetballer net voor de feestdagen een einde aan de relatie had gemaakt, omdat hij nog niet klaar was voor een nieuwe romance. “Christie bracht hem weer geluk, maar het was niet het juiste moment om een nieuwe relatie aan te gaan. Er was nog te veel oud zeer.”

Christie reageerde meteen op de geruchten door een romantisch kiekje van zichzelf en Rafael op Facebook te delen. Het stel stond lachend tegen elkaar aan en de liefde spatte er vanaf. Ook had Christie hartjes in het bijschrift gezet. Daar lijkt nu definitief een einde aan te zijn gekomen.

Lees ook: ‘Sylvie Meis klaagt Rafael van der Vaart aan’

Bron: Weekend, Beeld: Hollandse-Hoogte, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook