Is Step Up-actrice Alyson Stoner onder het mes geweest?

Ze danste de sterren van de hemel in Missy Elliots videoclip Work it en in de film Step Up, ze kroop in de hui...

Ze danste de sterren van de hemel in Missy Elliots videoclip Work it en in de film Step Up, ze kroop in de huid van Sarah Baker in de film Cheaper by the dozen en was te zien in bijna élke Disney-serie. Ook bewijst ze fijntjes dat ze een gouden keeltje heeft. Ja, multitalent Alyson Stoner is bijna niet meer weg te denken uit Hollywood en ze is inmiddels uitgegroeid tot een prachtige jonge vrouw.

Natural woman?

Afgelopen week bracht Alyson haar nieuwe single Woman uit. Om haar Instagram-volgers warm te maken voor de nieuwe plaat, postte ze een aantal campagnebeelden op het social medium. En die nieuwe foto’s houdt de gemoederen flink bezig. Boze tongen beweren namelijk dat Alyson is bezweken onder de Hollywood druk en aan zichzelf heeft laten sleutelen. “Wie ben jij?”, “Ze lijkt niet eens meer op zichzelf”, “Ze heeft haar neus en kin laten doen, ze lijkt niet eens 22. Meer op een vrouw van in de 30”, “Nose job, kincorrectie, fillers, botox. Wat heeft ze niet gedaan? Vergeet ik iets?” en “No, way. Is dit dezelfde persoon?”, leest het in de reacties onder haar foto’s.

Het ex-kindsterretje laat zich er niet over uit, maar side by side foto’s hieronder laten weldegelijk zien dat Alyson een transformatie heeft ondergaan. Maar is het een knap staaltje contouren of is ze écht onder het mes gegaan. Bekijk de foto’s en oordeel zelf.

Lees ook: Woody uit ‘The Suite Life on Deck’ is wel héél knap geworden

Alyson in 2011 en 2016

Alyson in 2012 en 2015

Toen en nu

Beeld: Getty, Instagram

Laatste nieuws