Trending: Contouren met een tandenborstel

Hier op de redactie houden we wel van een goede (beauty)hack. We schreven eerder over hoe je met enkel een wattenbolletj...

Lees ook

Hier op de redactie houden we wel van een goede (beauty)hack. We schreven eerder over hoe je met enkel een wattenbolletje en je mascara, volumineuze én lange wimpers krijgt. Maar nu is er een andere beautyhack trending; namelijk je gezicht shapen, met een tandenborstel. Ja, je leest het goed.

Budgettip?

Dacht je dat je alles gezien had toen clown contouring en Christmas contouring helemaal hot en happening waren? Think again. Deze trend leert je echter niet op wat voor creatieve vormen je je make-up moet aanbrengen, maar het gaat juist om het welke beautytool je gebruikt tijdens het aanbrengen van je make-up. Als we make-upartist Miriam Marroquinn moeten geloven zijn tandenborstels het beste én de goedkoopste beautytool om je gezicht mee te shapen. Let wel: het gaat hierbij om tandenborstels met heel zachte borstelharen.

Niet overtuigd? Bekijk haar demo hieronder. Enne heb je nog een opfriscursus ‘Contouren’ nodig? Wij helpen je graag een handje, klik HIER.

Beeld: iStockphoto, Instagram, Bron: Metro UK

Laatste nieuws

Zie ook