Chrissy Teigen en John Legend hebben geslacht van baby zelf gekozen

Chrissy Teigen en John Legend verwachten hun eerste kindje, dit maakten zij in oktober bekend via In...

Lees ook

Chrissy Teigen en John Legend verwachten hun eerste kindje, dit maakten zij in oktober bekend via Instagram met een foto. Een insider onthulde kort daarna dat Chrissy in verwachting was van een meisje. Het stel heeft het nieuws nu bevestigd.

Geen toeval

Dat het een meisje wordt, is geen toeval. Het model onderging IVF behandelingen en heeft daarbij zelf het geslacht van de baby gekozen. “Ik heb deze keuze gemaakt”, laat Chrissy aan People weten. “Ik krijg niet alleen een dochter, maar heb het meisje zelf uitgekozen. Ik koos een embryo en zei: laten we het meisje er in stoppen.”

Dat heeft ze met een reden gedaan. “Het feit dat John een geweldige vader voor een dochter zal zijn, maakte mij enthousiast. Het idee dat ik hem binnenkort met een klein meisje zie… Daar word ik zo blij van”, vervolgt ze. “Ik vind dat hij een dochter verdient. Hij verdient die vader-dochter band.”

Moeilijke tijden

Het stel heeft er nooit een geheim van gemaakt dat het moeilijk was om zwanger te worden. Tijdens een interview in de talkshow van Tyra Banks vertelde Chrissy openhartig over haar vruchtbaarheidsproblemen. ““Ik word er zo moe van om steeds op social media de vraag te krijgen waarom ik geen kinderen heb. Je hebt geen idee wat ik meemaak”, vertelde ze emotioneel. “Zoals veel van jullie weten, hebben we een tijdlang geprobeerd zwanger te worden. Het was niet makkelijk, maar we bleven proberen omdat we niet konden wachten om ons eerste kind op de wereld te zetten en ons gezin te stichten.””

Kritiek

Niet iedereen is het eens met haar keuze om zelf het geslacht van haar baby te kiezen. “Heb je ook de haar- en oogkleur gekozen? Je knoeit met de natuur”, luidde één van de reacties op social media. Chrissy kennende, trekt ze zich niets aan van het commentaar, maar geniet ze met volle teugen van haar zwangerschap.

Ook de naam van de baby is vorige week per ongeluk al onthuld. Benieuwd? Klik hier.

Lees ook: De groeiende babybuik van Chrissy Teigen

Bron: People Magazine, Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook