Alles over de huwelijkscrisis van Kim Kardashian en Kanye West

Nu Kanye West zich steeds vreemder gaat gedragen, krijgt Kim Kardashian steeds meer twijfels over haar huwelijk. Is ze s...

Lees ook

Nu Kanye West zich steeds vreemder gaat gedragen, krijgt Kim Kardashian steeds meer twijfels over haar huwelijk. Is ze straks alleenstaande moeder van North (2,5) en baby Saint (2 maanden)?

Achter gesloten deuren

Dat Kanye West bij tijd en wijle niet heel erg goed bij zijn hoofd is, hoeven we als het goed is al lang niet meer uit te leggen. Maar nu én zijn nieuwe plaat én zijn nieuwe kledinglijn er zijn, maakt de rapper het wel heel erg bont. Tot groot verdriet van alle Kardashians, met echtgenote Kim (35) voorop, die zich de periode vlak na haar bevalling iets anders had voorgesteld.

“Kim voelt zich compleet verstikt door Kanye”, meldt een insider aan RadarOnline. “Natuurlijk hebben ze ruzie om Kanye’s gedrag. Dit kan Kim echt niet lang meer verkroppen. Ze hebben constant ruzie, op het belachelijke af.” Achter gesloten deuren natuurlijk.

Harde klap

Zij zou al gesprekken hebben gevoerd met meerdere echtscheidingsadvocaten. Hij doet niets om dat gefluister te verstommen door op zijn nieuwe album The Life of Pablo te rappen: ‘Give up the other bitches before I give up half of everything I own?’ Ik ga vreemd en ga liever scheiden dan daarmee te stoppen, kortom.

Alsof die klap in haar gezicht nog niet hard genoeg was, rapt hij ook nog eens dat Kim een bitch is, praat hij wéér over haar sextape met Ray J en suggereert hij dat hij misschien wel een keer een slippertje kan maken met Taylor Swift.

Schulden

Ook over de aanhoudende stroom ophef veroorzakende tweets die hij de laatste weken de ether in slingert hebben de twee veel ruzie. Zo sprong hij tussen een samenwerking van Kylie met Puma, steunde hij Bill Cosby en meldde hij doodleuk dat hij voor 53 miljoen dollar in de schulden zit. Om vervolgens Facebook-eigenaar Mark Zuckerberg om een miljard te vragen. “Kanye heeft hulp nodig, zowel spiritueel als mentaal”, zei zijn oud-collega Rhymefest erover.

Een dag na zijn smeekbede aan Zuckerberg krabbelde Kanye daarom al voorzichtig terug. Hij had heus wel geld voor zijn gezin, liet hij weten. Niet helemaal waar, deelt een insider met Page Six. “Kanye geeft heel veel geld uit. Hij denkt groot, en betaalt momenteel alles uit eigen zak. Hij heeft een investeerder nodig om hem te helpen bij de fashion-world domination die hij voor ogen heeft.” Dat geld komt momenteel vooral uit Kims zak, fluisteren kennissen nu ook.

Als dat geen teken van een gezonde relatie is…

Je leest alles in de nieuwe Grazia die nu in de winkels ligt.

Tekst: Claudia Witteveen, Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook