De Oscar-look van Sylvie Meis

Het awardseizoen is in volle gang. Vannacht was het de beurt aan de meest prestigieuze en felbegeerde filmprijs ter were...

Lees ook

Het awardseizoen is in volle gang. Vannacht was het de beurt aan de meest prestigieuze en felbegeerde filmprijs ter wereld, de Academy Awards ofwel de Oscars. Terwijl celebs daar voor een prachtige jurkenparade zorgden, was Sylvie Meis te gast bij de jaarlijkse benefietavond van Elton John ter ere van de Oscars.

Best dressed

Hoewel een hoop celebs met hun outfit de plank compleet missloegen op de rode loper van de Oscars, behoort Sylvie zonder twijfel tot de best dressed lijst. In een custom-made jurk van Aikon Couture met diep decolleté en hoge split liep ze over de loper, terwijl ze zich in de kijker van de fotografen speelde.

“Ik voel me echt een prinses”, liet ze op Instagram weten over haar oudroze jurk met gouden borduursels. Serena Goldenbaum was verantwoordelijk voor het haar en make-up van de blondine, waar Sylvie ook meer dan tevreden over was: “Serena Goldenbaum ik hou van je, je bent de beste in wat je doet.”

Mysterieze man

Sylvie zette in het weekend al voet op de Amerikaanse bodem, om zich rustig voor te kunnen bereiden op de grote avond. Daar genoot ze de eerste dagen aan het zwembad van het mooie weer en deed dat niet alleen. Ze werd gespot met een mysterieze man, waar ze het erg gezellig mee leek te hebben. Foto’s zien? Klik hier.

Lees ook: Sylvie Meis haalt keihard uit naar de media

Beeld: Instagram, Getty

Laatste nieuws

Zie ook