Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je slie...

Lees ook

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Komen ze:

Miley Cyrus winkelt met blote borsten

We zien af en toe meer van Miley Cyrus‘ lichaam, dan we eigenlijk zouden willen. Onlangs ging ze met haar moeder Tish shoppen in SoHo. Ze droeg een mesh top en geen bh. Het resultaat: hello tepels! Foto’s kun je HIER bekijken.

Rihanna haalt uit naar Beyoncé via Twitter

De shade tussen Beyoncé en Rihanna lijkt niet te stoppen. Op Twitter heeft Rihanna een Tweet geliked die veel mensen zien als een sneer naar Beyoncé. “Het feit dat Desperado HOGER in de Bubbling under chart staat dan een single die gezongen is voor het grote publiek”, luidt de tekst, met daaronder een foto van Jay-Z die geschrokken zijn hand voor zijn mond houdt. Desperado is een single van het nieuwe ANTI album van Rihanna, de ‘single die gezongen is voor het grote publiek’ zou slaan op Formation van Beyoncé.

‘Het gaat niet goed tussen Gigi Hadid en Zayn Malik’

Even leek het erop dat Hollywood weer een dream couple rijker was, maar hoe lang dat nog stand houdt is de vraag… Een bron vertelt aan Hollywood Life dat Gigi doodsbang is dat de aankomende tour van Zayn negatieve gevolgen voor hun relatie zal hebben. “Uiteraard kent ze zijn verleden en weet ze dat duizenden prachtige meiden zich aan zijn voeten werpen als hij op tour is. Wie zou er niet jaloers zijn?”, legt de bron uit.

Bron: Dailymail.co.uk, Hollywoodlife.com, Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook