Patricia Paay onthult echte reden van breuk Micky en Adam

Vorige week deed Micky Hoogendijk exclusief in Grazia een boekje open over haar scheiding met Adam Curry. Patricia Paay...

Lees ook

Vorige week deed Micky Hoogendijk exclusief in Grazia een boekje open over haar scheiding met Adam Curry. Patricia Paay mengt zich nu ook in de discussie.

Echte reden

Twee jaar geleden werd het vertrouwen van Micky gebroken toen ze Adam ergens op betrapte. “Ik ga niet in details treden, dat vind ik niet netjes. Laat ik er dit over zeggen: ik heb iets te horen gekregen, wat eigenlijk verteld had moeten worden vóórdat ik getrouwd was. Toen dat in één keer boven water kwam, is er bij mij iets geknapt”, liet ze weten. Patricia Paay, ex van Adam Curry, denkt wel te weten wat de reden van de breuk is, vertelt ze in weekblad Story.

Money, money, money

Volgens Micky was er geen andere vrouw in het spel. “Het verhaal is niet dat ik ben bedrogen en belazerd met een andere vrouw, totaal niet”, maakte ze duidelijk. Maar als dat het niet is… Dan hoeft Patricia niet lang na te denken om te raden wat wél de reden was. “Het moet haast wel met geld te maken hebben. Of liever gezegd: géén geld. Ik vermoed dat Micky erachter kwam dat Adam helemaal niet rijk is”, vertelt Paay aan Story.

Zelf heeft ze ook een soortgelijke ontdekking gedaan nadat ze, na een huwelijk van ruim twintig jaar, gescheiden was van Adam. “Er was niets meer over van vermogen of aandelen. Ik denk dus dat dit de reden is dat Micky haar koffers heeft gepakt.”

Onbetaalbaar

Vol onbegrip laat Patricia weten dat ze niet kan begrijpen dat geld de eventuele reden van de scheiding tussen Micky Hoogendijk en Adam Curry is geweest. Zelf heeft ze namelijk een man aan de haak geslagen die nou niet bepaald een ‘oneindige’ bankrekening heeft. “Kijk naar mij, ik ben hartstikke gelukkig met Maurice, die automonteur is. Hij is absoluut niet rijk, maar ik ben niet eerder zo gelukkig geweest en zo goed verzorgd”, vertelt ze over haar huidige relatie. “Ik zit liever in een camper met een vent die van me houdt, dan in een villa met een rijke kerel die geen echte liefde geeft. Liefde kost niks, en is ook onbetaalbaar”, geeft Patricia toe aan Story.

Sinds september vorig jaar is Patricia tot over haar oren verliefd op de 40 jaar jongere Maurice.

Lees ook: Christina Curry vertrekt uit Nederland

Bron: Show.nl, Beeld: Hollandse Hoogte

Laatste nieuws

Zie ook