Anouk reageert op uit de hand gelopen opmerking

Onlangs haalde Anouk flink de bezem door haar Instagram-account door alle foto's met liefje Dominique en haar kinderen t...

Lees ook

Onlangs haalde Anouk flink de bezem door haar Instagram-account door alle foto’s met liefje Dominique en haar kinderen te verwijderen. De geruchten gingen dat er trouble in paradise was voor de tortelduifjes, maar dat was niet het geval. Vanmorgen vertelde ze bij Q-music dat dit met racistische opmerkingen te maken had. Haar opmerkingen bij de radioshow zijn echter extreem uit zijn verband gerukt en Anouk vond het nodig om dit via Facebook recht te zetten.

Wat vooraf ging

Anouk was regelmatig slachtoffer van racistische opmerkingen, vertelt ze aan het radioprogramma. “Het ging echt te ver. Er zijn zoveel mongolen die het nodig vinden om op die foto’s te reageren.” Het gevolg was dat The Voice of Holland-coach de hele dag reacties aan het verwijderen was, zodat haar kinderen het niet zouden lezen. “Kijk, als ze het onder mijn hoofd zetten en ik zie iets heftigs staan dan haal ik het wel weg. Maar dan vind ik dat minder erg.”

Stilte voor de storm

Om haar familie te beschermen, heeft ze besloten voorlopig even afstand te doen van social media. “Ik heb paar keer op het punt gestaan om te stoppen met social media. Voorlopig plaats ik gewoon even niks meer.”

De mensen die racistische opmerkingen onder haar foto’s plaatsten noemde de zangeres mongolen, maar dit werd slecht opgevat. Zo zou ze geen respect hebben voor mensen met het syndroom van Down. Ze plaatste het volgende op haar Facebook:

Ik zie nu dat iets wat ik vanochtend op de radio zei volkomen uit zijn verband wordt getrokken. Ik noemde de idioten die…

Geplaatst door Anouk op woensdag 2 maart 2016

Lees ook: Anouk: ‘Dit is eigenlijk nog een zwangerschap op mijn dikheid’

Bron: Facebook, Beeld: Hollandse Hoogte

Laatste nieuws

Zie ook