Is Miley Cyrus zwanger?

De verlovingsring is weer om, ze zijn bij elkaar ingetrokken (nou ja, soort van), en the word on the streets is nu...

De verlovingsring is weer om, ze zijn bij elkaar ingetrokken (nou ja, soort van), en the word on the streets is nu dat Miley Cyrus en Liam Hemsworth hun eerste kind verwachten.

Zwanger?

In januari, slechts enkele weken nadat bekend werd dat Miley en Liam weer bij elkaar waren na hun break in 2013, vertelde een bron aan het Amerikaanse tijdschrift Life&Style dat Miley stopte met de anticonceptiepil. Toentertijd werden de speculaties afgedaan als roddels, maar nu er meer details aan het licht komen, worden de claims serieuzer genomen. De doorgaans schaars geklede zangeres is de afgelopen tijd meerdere malen gefotografeerd in oversized kleding en weet ze haar buik zorgvuldig te verbergen achter haar tassen of in grote jassen, schrijft Life&Style.

It’s a…

De geruchten stoppen niet, want het Australisch blad NW beweert dat de zangeres zwanger is van een jongen en dat ze in augustus zou moeten bevallen. “Liam is in de wolken, hij krijgt eindelijk een mini surfer dude”, aldus een bron. “Ze voelen zich erg gezegend. Het is een droom die uitkomt.” De 26-jarige acteur heeft al ervaring kunnen opdoen met de kinderen van zijn oudere broer Chris Hemsworth, die twee zoons en een dochter heeft. Zo zei hij onlangs: “Ik hou van mijn broers kinderen. Het is grappig. Als een oom, word je heel erg beschermend en als ik weer aan het werk ben, wil ik zo graag foto’s van hen zien. Het is een mooie ervaring.”. Wat zoet!

Is de wereld klaar voor een mini-Miley?

Bron: Life&Style Magazine, NW, Beeld: Getty

Laatste nieuws