Eet dit op je eerste date en je maakt meer kans

Afgelopen maand maakte een gebruiker van Reddit bekend waar mannen het liefst heen gaan op hun eerste date. Ze zouden he...

Lees ook

Afgelopen maand maakte een gebruiker van Reddit bekend waar mannen het liefst heen gaan op hun eerste date. Ze zouden het leuk vinden om naar het aquarium te gaan, naar de kroeg en naar de schaatsbaan. Willen jullie ook nog een hapje eten? Volgens Bustle geeft het eten van dít gerecht je de meeste kans op een vervolgdate. Is dat even een leuke meevaller!

Sushi-time!

Het eten van sushi is populairder dan ooit en dat lijkt nu ook nog positieve gevolgen te hebben voor je liefdesleven. Dokter Helen Fisher deed onderzoek naar verschillende aspecten van de liefde en daten. Zij kwam onder andere tot de conclusie dat aanhangers van Trump het liefst hun vrijpartij op film vastleggen, maar ook wat voor voedsel de date het meest succesvol maakt. En dat is sushi! Maar hoe zit dat eigenlijk?

Yummie

Sushi eten op een eerste date is het beste wat je kunt doen. Voor beginners in het date-circuit vergroot het eten van sushi je kansen op een tweede date met maar liefst 170 procent. Als je een republikein bent, zal dit 115 procent zijn. Voor de democraten onder ons geldt dat sushi op een eerste date de kans voor 126 procent vergroot dat je diegene nog een keer ziet. Dus, als je niet van sushi houdt, moet je het maar leren eten. Je kunt niet voor altijd op pizza blijven teren, toch?

Lees: Dit willen mannen graag horen op de eerste date

Bron: Bustle, Beeld: iStock

Laatste nieuws

Zie ook